Μετά από πολύχρονη παρουσία στον χώρο της Πληροφορικής και της Λογιστικής, διαγράφοντας μια επιτυχημένη και δυναμική πορεία, διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία και έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία,  ιδρύσαμε την ΕΥΡΩΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ε.Π.Ε., μία εταιρεία που ειδικεύεται στο χώρο της ανάπτυξης  και υποστήριξης των οργανωτικών δομών των φορέων του Δημόσιου τομέα (ΟΤΑ - ΝΠΔΔ), προσφέροντας  ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και διάθεση ενός αξιόπιστου φάσματος υπηρεσιών και ολοκληρωμένων επιλογών Πληροφορικής, Συμβουλευτικής, Λογιστικής και Εκπαίδευσης, που έχουν ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των οργανισμών στους τομείς των διοικητικών και οικονομικών  υπηρεσιών.

Η εταιρεία κατέχει σημαντική θέση στην αγορά, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι ευρέως διαδεδομένα και έχει ήδη  ένα μεγάλο αριθμό πελατών. Εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες του προσωπικού της και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών  που διαθέτει σε πανελλαδικό επίπεδο είναι σε θέση να εξυπηρετήσει υπεύθυνα όλους τους πελάτες ανεξαρτήτως αριθμού και μεγέθους.

 

Αξιοποιώντας τη εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποσκοπούμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει  η οικονομική επιστήμη σε συνάρτηση με τη σύγχρονη τεχνολογία.